Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools SNŞAL Barcelona’da SNŞAL öğrencileri ve öğretmenleri proje eğitimini tamamlayıp sertifikalarını aldıktan sonra Barcelona şehrine yola çıktı. Barselona’nın en ünlü mimari yapılarını gezen ve değişik lezzetlerini tadan ekibimiz için çok önemli ve unutulmaz olan bu haftayı Barcelona gezisi ile tamamlandı.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Veda Zamanı Ev sahibi okul olan “Institut Fonts del Glorieta” bizler için “International Dinner” düzenledi. Böyle güzel hazırlanmış akşamın sonunda projeye katılım gösteren öğrenci ve öğretmenlere sertifika verildi. İlk günden itibaren bizleri en güzel şekilde ağırladıkları için “Institut Fonts del Glorieta” öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Ev sahibi okul olan “Institut Fonts del Glorieta” bizler için görsel bir şölen hazırladı. “International Dinner” akşamına onlar için en köklü geleneklerden biriyle başladık. “Şeytanların Dansı” adıyla bilinen gösteri başlangıçta Katalonya’da, özellikle Tarragona ve çevresinde, daha sonra Correfocs (Ateş Koşucusu) olarak anılan Valensiya Topluluğu’nda en köklü geleneklerden biriymiş. Bu görsel şöleni bizler için organize eden ev sahibi okula çok teşekkür ederiz.

Şbt

Bilim Kahramanları 2023-2024 Masterpiece temalı First Lego League Challenge yarışmasına “ARKHE “takımı olarak katıldık.Mersin’de yapılan yerel yarışmalada takımımız Aslan Koç Ödülü’ne layık görüldü. Aslan Koç Ödülü , liderliği ve yol gostericiligi ile FIRST Öz Değerlerine örnek olan koç veya danışmanlara verilir. Takım Koçu Sedat Uçar, Takım Danışman Öğretmenimiz Zehra Günenç ve öğrencilerimiz Nilsu Yarıcı, Eray Alkan, Yusuf Güler, Ali Kağan Yılmaz’ı tebrik eder ;başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Alcover’da ev sahipliği yapıp bizi ağırlayan okulda Almanca öğretmenimiz Bahar Ulutaş Kutlu Almanca dersine girdi. Öğretmenimiz İspanyol öğrencilerin ders etkinliklerine aktif katılmalarını ve zevk alarak öğrenmelerini sağlamış ve çok iyi dönütler almıştır.

Şbt

Öğrencimiz Mehmet Ali Caras İspanya’da yapılan “PhotoMath” yarışmasında çektiği fotoğrafla 4 ülkeden gelen öğretmen ve öğrenciler arasında 2. oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Alcover belediye başkanı Robert Figueras Roca öğrencilerimiz ve bizleri ağırlayıp Alcover hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra, Alcover anısına bir hediye takdim etti. Nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Öğrencilerimiz bugün tarihi Tarrago yerleşkesinde Taragona şehrini keşfe çıktı. Mimarisinden büyülendiğimiz bu yerleşkede tüm günü geçirmek tarihini dinlemek çok etkileyiciydi.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools 4 ülke gençleri ve öğretmenleri Museu d’Alcover (Alcover Müzesi’ni) gezip müzede küçük bir workshopa katıldı. Hem bilgilendirici hem eğlenceli müze gezisinin sonunda öğrencilerimiz hem çok şey öğrendi hem de kendi elleriyle çok güzel bir hatıra hediyesi hazırladı.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Öğrencilerimiz Alcover’daki eğitim gördükleri okulda teknoloji tasarım, İngilizce, İspanyolca ve beden eğitimi derslerine katıldılar.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Selim Nevzat Şahin Gençleri’nin sahnede olduğu gün… Bugün öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmenimiz Serkan Kutlu ülkemizi, şehrimizi ve okulumuzu tanıtıp diğer ülkelerden gelen öğretmen ve öğrencilere hediyelerimizi takdim etti.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Programın ilk gününde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz diğer ülkelerden gelen öğrencilerle ve öğretmenlerle tanışıp eğitim alacağımız kurumu ziyaret etti.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Eğitim amaçlı yapılan ve öğrencilere yabancı dil geliştirme, farklı kültürleri tanıma, yeni insanlarla tanışma ve sorumluluk bilinci kazandırma fırsatı sunan Erasmus programı kapsamında İspanya’ya giden ekibimiz, Barcelona’da 5 gün geçirecek. Programın ilk gününde, öğrencilerimiz Barcelona’da şehir turu attı.

Şbt

Kaybettiklerimize olan hasretimizle ….

Ock

Okulumuz Müzik Öğretmeni Sayın Ümit TOKGÖZ’ÜN yetiştirdiği öğrencilerin 1.dönem sonu piyano konserine Okul Müdürümüz Murat Yurtsever, Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu Müdürü Hüseyin Özdemir , Müdür Yardımcılarımız Arzu Yiğitbaşi , Mehmet Kaynak , yabancı dil öğretmenlerimiz Bahar Kutlu ve Serkan Kutlu , Matematik Öğretmenimiz Riva Kuşoğlu katılım gösterdi. Altınözü Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen program sonunda Okul Müdürümüz Murat Yurtsever Müzik Öğretmenimiz Ümit Tokgöz’e çiçek takdim ederek gençlere ve çocuklara ilham kaynağı olduğu için teşekkür etti.