Mrt

Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Bahar Uslu Şahin ve Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Petek Mansuroğlu kadın öğretmenlerimize ve personellerimize 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle üzerinde okulumuz logosunun yer aldığı hediyeleri takdim etti. Sayın Bahar Uslu Şahin ve Sayın Petek Mansuroğlu’na teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Murat Yurtsever ve Müdür Yardımcımız Mehmet Kaynak kadın öğretmenlerimize ve personellerimize 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle üzerinde okulumuzun 100.yıl logosunun yer aldığı kalemlik takdim etti.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi ailesi olarak Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Berrin Çevik , öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve kadın çalışanlarımızla kutladık. 8 Mart’ın anlam ve önemi, tarihçesi, kadın hakları konularında bir sunum yaptık. Müzik öğretmenlerimiz de kadınların şarkılara yansıyan duygularını seslendirdiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

Kumlu Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okulumuza hoş geldiniz! Lise tanıtım etkinliğimiz kapsamında sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Siz değerli öğrencilere LGS’de başarılar diliyoruz. 2024/2025 Eğitim Öğretim yılında 180 kontenjanımız ile biz buradayız!

Mrt

Yaylıca Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okulumuza hoş geldiniz! Lise tanıtım etkinliğimiz kapsamında sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Siz değerli öğrencilere LGS’de başarılar diliyoruz. 2024/2025 Eğitim Öğretim yılında 180 kontenjanımız ile biz buradayız!

Mrt

Gümüşgöze Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okulumuza hoş geldiniz! Lise tanıtım etkinliğimiz kapsamında sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Siz değerli öğrencilere LGS’de başarılar diliyoruz. 2024/2025 Eğitim Öğretim yılında 180 kontenjanımız ile biz buradayız!

Mrt

Hatay Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okulumuza hoş geldiniz! Lise tanıtım etkinliğimiz kapsamında sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Siz değerli öğrencilere LGS’de başarılar diliyoruz. 2024/2025 Eğitim Öğretim yılında 180 kontenjanımız ile biz buradayız!

Şbt

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Mahalli Yıldızlar Satranç Yarışmasında SNŞAL Satranç Takımı turnuvayı 4.bitirerek kupa almaya hak kazandı.Satranç Kulübü Öğretmenimiz Muti Arslan’ı ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Başarılarınız / başarılarımız daim olsun.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamları (LBU) Programımızın bu haftaki sempozyum konusu “iklim Krizinin Biyoçeşitlilik Üzerine Etkileri”. Bilim Olimpiyatları Kulübü öğrencilerimizin sunacağı program ile öğrencilerde; bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi hedefleniyor.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools SNŞAL Barcelona’da SNŞAL öğrencileri ve öğretmenleri proje eğitimini tamamlayıp sertifikalarını aldıktan sonra Barcelona şehrine yola çıktı. Barselona’nın en ünlü mimari yapılarını gezen ve değişik lezzetlerini tadan ekibimiz için çok önemli ve unutulmaz olan bu haftayı Barcelona gezisi ile tamamlandı.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Veda Zamanı Ev sahibi okul olan “Institut Fonts del Glorieta” bizler için “International Dinner” düzenledi. Böyle güzel hazırlanmış akşamın sonunda projeye katılım gösteren öğrenci ve öğretmenlere sertifika verildi. İlk günden itibaren bizleri en güzel şekilde ağırladıkları için “Institut Fonts del Glorieta” öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Ev sahibi okul olan “Institut Fonts del Glorieta” bizler için görsel bir şölen hazırladı. “International Dinner” akşamına onlar için en köklü geleneklerden biriyle başladık. “Şeytanların Dansı” adıyla bilinen gösteri başlangıçta Katalonya’da, özellikle Tarragona ve çevresinde, daha sonra Correfocs (Ateş Koşucusu) olarak anılan Valensiya Topluluğu’nda en köklü geleneklerden biriymiş. Bu görsel şöleni bizler için organize eden ev sahibi okula çok teşekkür ederiz.

Şbt

Bilim Kahramanları 2023-2024 Masterpiece temalı First Lego League Challenge yarışmasına “ARKHE “takımı olarak katıldık.Mersin’de yapılan yerel yarışmalada takımımız Aslan Koç Ödülü’ne layık görüldü. Aslan Koç Ödülü , liderliği ve yol gostericiligi ile FIRST Öz Değerlerine örnek olan koç veya danışmanlara verilir. Takım Koçu Sedat Uçar, Takım Danışman Öğretmenimiz Zehra Günenç ve öğrencilerimiz Nilsu Yarıcı, Eray Alkan, Yusuf Güler, Ali Kağan Yılmaz’ı tebrik eder ;başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Empowering Math Literacy Skills of Learners Through Innovative Digital Tools Alcover’da ev sahipliği yapıp bizi ağırlayan okulda Almanca öğretmenimiz Bahar Ulutaş Kutlu Almanca dersine girdi. Öğretmenimiz İspanyol öğrencilerin ders etkinliklerine aktif katılmalarını ve zevk alarak öğrenmelerini sağlamış ve çok iyi dönütler almıştır.

Şbt

Öğrencimiz Mehmet Ali Caras İspanya’da yapılan “PhotoMath” yarışmasında çektiği fotoğrafla 4 ülkeden gelen öğretmen ve öğrenciler arasında 2. oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz